Αποθήκευση

Διαμέρισμα Προς Πώληση

Άλιμος, Αθήνα - Νότια Προάστια
3.000€ / τμ
300.000€
1ος όροφος
Χτίστηκε το 1994
Εμβαδόν 100τμ
3 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνιο

Περιγραφή

Στα Νότια Προάστια της Αθήνας, στον Άλιμο, διατίθεται προς πώληση ένα πλήρως ανακαινισμένο, διαμπερές και γωνιακό διαμέρισμα 100 τ.μ., ιδανικό για όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα. Βρίσκεται στον 1ο όροφο και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, προσφέροντας ζεστασιά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και επιπλέον WC. Κατασκευασμένο το 1994, είναι βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, προσφέροντας εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η όμορφη θέα και η παρουσία τεντών και σίτων προσθέτουν στην ποιότητα ζωής.

Επιπλέον, παρέχει ασφάλεια με πόρτα ασφαλείας και ευκολία με θέση στάθμευσης. Το ακίνητο ανήκει στην ενεργειακή κλάση Γ και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, ενώ επιτρέπονται και τα κατοικίδια ζώα, κάνοντάς το ιδανικό για οικογένειες και επαγγελματίες.

Κωδικός Ακινήτου: #1515427

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1515427

Κατηγορία:

Διαμέρισμα

Τιμή:

300.000€

Εμβαδόν:

100τμ

Περιοχή:

Αθήνα - Νότια Προάστια

Υποπεριοχή:

Άλιμος

Όροφος:

1ος όροφος

Υπνοδωμάτια:

3

Μπάνια:

1

WC:

1

Έτος Κατασκευής:

1994

Έτος ανακαίνισης:

2020

Κουφώματα:

Αλουμινίου

Ενεργειακή κλάση:

c

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Ανακαινισμένο

    Διπλά τζάμια

    Βεράντα

    Γωνιακό

    Πρόσοψης

    Διαμπερές

    Φωτεινό

    Θέση στάθμευσης

    Επιτρέπονται κατοικίδια

    Πόρτα ασφαλείας

    Σίτες

    Τέντες

    Βαμμένο

Τοποθεσία

Παρόμοια Ακίνητα

Καλαμάκι, Άλιμος, Αθήνα - Νότια Προάστια

1 Υ/Δ

55τμ

Άλιμος, Αθήνα - Νότια Προάστια

3 Υ/Δ

116τμ