Αποθήκευση

Διαμέρισμα Προς Πώληση

Κοκκινιά, Μαρούσι, Αθήνα - Βόρεια Προάστια
3.287€ / τμ
355.000€
2ος όροφος
Χτίστηκε το 1994
Εμβαδόν 108τμ
3 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνιο

Περιγραφή

Ανακαλύψτε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα προς πώληση στον 2ο όροφο, στην περιοχή Μαρούσι - Κοκκινιά. Με εμβαδόν 108 τ.μ., το ακίνητο προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο με παράθυρο, 1 WC με παράθυρο, ευρύχωρη κουζίνα και φωτεινό σαλόνι. Περιλαμβάνει επίσης 1 θέση στάθμευσης πιλοτής.

Κατασκευασμένο το 1994 και ανακαινισμένο το 2018, το διαμέρισμα προσφέρει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνα. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκια και ξύλο. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, με καλή θέα και ανατολικό προσανατολισμό.

Πρόκειται για φωτεινό προσόψεως ακίνητο που προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως τέντες, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, αποθήκη, πόρτα ασφαλείας και θυροτηλεόραση, σε μία ήσυχη γειτονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την One Real Estate Βόρεια στο 2144091900 ή μέσω email στο marousi@realestateone.gr. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.realestateone.gr για περισσότερα ακίνητα.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

941888

Κατηγορία:

Διαμέρισμα

Τιμή:

355.000€

Εμβαδόν:

108τμ

Περιοχή:

Αθήνα - Βόρεια Προάστια

Υποπεριοχή:

Μαρούσι

Γειτονιά:

Κοκκινιά

Όροφος:

2ος όροφος

Υπνοδωμάτια:

3

Κουζίνες:

1

Μπάνια:

1

Έτος Κατασκευής:

1994

Έτος ανακαίνισης:

2018

Κουφώματα:

Αλουμινίου

Ενεργειακή κλάση:

c

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Ανακαινισμένο

    Ηλεκτρικές συσκευές

    Διπλά τζάμια

    Κλιματισμός

    Ασανσέρ

    Τζάκι

    Πόρτα ασφαλείας

    Ηλιακός θερμοσίφωνας

    Τέντες

    Aποθήκη

Τοποθεσία

Παρόμοια Ακίνητα

Μαρούσι, Αθήνα - Βόρεια Προάστια

2 Υ/Δ

60τμ

Μαρούσι, Αθήνα - Βόρεια Προάστια

2 Υ/Δ

75τμ