Αποθήκευση

Γραφείο Προς Πώληση

Πλατεία Μαβίλη, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Κέντρο Αθήνας
3.333€ / τμ
400.000€
2ος όροφος
Χτίστηκε το 1975
Εμβαδόν 120τμ

Περιγραφή

Αμπελόκηποι - Πλατεία Μαβίλη, γραφείο προς πώληση στον 2ο όροφο με συνολική επιφάνεια 120 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε εμπορικό δρόμο, κοντά σε Μετρό, συγκοινωνίες, πλατεία, εμπορικό κέντρο και πρεσβεία, σε οικιστική περιοχή. Η πολυκατοικία διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ και επαγγελματικούς χώρους όπως ιατρεία. Χτισμένο το 1975, περιλαμβάνει 4 γραφειακούς χώρους, χώρο υποδοχής, 1 μπάνιο, 1 WC, κουζίνα και αποθήκη.

Η θέρμανση είναι ατομική με ρεύμα και air condition, με δυνατότητα σύνδεσης με το φυσικό αέριο της πολυκατοικίας. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκια, ξύλο και μωσαϊκό. Προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο αστικό τοπίο με ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Βρίσκεται επί λεωφόρου, φωτεινό και διαμπερές, με πρόσβαση για ΑΜΕΑ, κατάλληλο και για διαμέρισμα ή τουριστική εκμετάλλευση.

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ασανσέρ, αποθήκη, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό και επιτρέπονται κατοικίδια. Επικοινωνήστε με την One Real Estate Βόρεια στο τηλέφωνο 2144091900 ή μέσω email στο marousi@realestateone.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο www.realestateone.gr.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1038980

Κατηγορία:

Γραφείο

Τιμή:

400.000€

Εμβαδόν:

120τμ

Περιοχή:

Κέντρο Αθήνας

Υποπεριοχή:

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Γειτονιά:

Πλατεία Μαβίλη

Όροφος:

2ος όροφος

Μπάνια:

1

Έτος Κατασκευής:

1975

Κουφώματα:

Αλουμινίου

Ενεργειακή κλάση:

e

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Διπλά τζάμια

    Συναγερμός

    Πόρτα ασφαλείας

    Aποθήκη

Τοποθεσία

Παρόμοια Ακίνητα

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Κέντρο Αθήνας

267τμ

Γηροκομείο, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Κέντρο Αθήνας

115τμ