Διαμέρισμα Προς Πώληση
Περιγραφή
Υπέροχο διαμέρισμα πρώτου ορόφου προς πώληση στο Μοσχάτο, κοντά στον ΗΣΑΠ. Με εμβαδόν 45,30 τ.μ. σε οικόπεδο 369 τ.μ., αυτό το ανακαινισμένο ακίνητο του 2025 προσφέρει 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας, κλιματισμό, θερμομόνωση και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Ενεργειακή κλάση Β, με δάπεδα από πλακάκια.
Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκα, σχολεία, πλατείες, εκκλησίες, παιδικούς σταθμούς, λαϊκή αγορά, super market και το κέντρο της πόλης. Απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από την παραλία, 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και 32 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. Επιπλέον, είναι μόλις 700 μέτρα από το μετρό και 200 μέτρα από σχολείο, ενώ το πανεπιστήμιο βρίσκεται 4 χιλιόμετρα μακριά.
Το διαμέρισμα διαθέτει καλή θέα σε αστικό τοπίο και έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Είναι βαμμένο, επιπλωμένο, γωνιακό, προσόψεως, φωτεινό και διαμπερές, προσφέροντας πολυτέλεια και άνεση. Ιδανικό για φοιτητές, επαγγελματική χρήση, βραχυχρόνια μίσθωση ή επένδυση. Περιλαμβάνει σίτες, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση και τριφασικό ρεύμα. Επιτρέπονται κατοικίδια και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά με αποχέτευση.
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
1298887
Διαμέρισμα
265.000€
45τμ
Προάστια Πειραιά
Μοσχάτο
1ος όροφος
1
1
1
1992
2025
Αλουμινίου
b
Επιπλέον Πληροφορίες
-
Ανακαινισμένο
Ηλεκτρικές συσκευές
Διπλά τζάμια
Κλιματισμός
Ασανσέρ
Πόρτα ασφαλείας
Σίτες