Πολυκατοικία Προς Πώληση
Περιγραφή
Ανακαλύψτε μια μοναδική ευκαιρία στην Καλλιθέα με αυτό το τριώροφο κτίριο που προσφέρεται προς πώληση. Το ακίνητο, με συνολικό εμβαδόν 152 τ.μ., καλύπτει το ισόγειο, τον πρώτο και τον δεύτερο όροφο, και προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC, καθιστώντας το ιδανικό για οικογενειακή ζωή ή επαγγελματική χρήση.
Κατασκευασμένο το 1965 και ανακαινισμένο το 2004, το κτίριο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο και κουφώματα αλουμινίου, με ενεργειακό πιστοποιητικό Δ. Η ποιότητα των πλακιδίων προσθέτει μία επιπλέον πινελιά κομψότητας, ενώ η καλή του κατάσταση εξασφαλίζει άμεση χρήση.
Με βορειοανατολικό προσανατολισμό, το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε μετρό, συγκοινωνίες, super market, κέντρο πόλης και κέντρα διασκέδασης. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση ή ως επενδυτική επιλογή, προσφέρει επίσης πόρτα ασφαλείας για επιπλέον προστασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ακίνητο στην καρδιά της Καλλιθέας.
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
1325074
Πολυκατοικία
500.000€
152τμ
Αθήνα - Νότια Προάστια
Καλλιθέα
200
3
1
1965
2004
Αλουμινίου
d
Επιπλέον Πληροφορίες
-
Διπλά τζάμια
Πόρτα ασφαλείας