Αποθήκευση

Διαμέρισμα Προς Πώληση

Γαλάτσι, Αθήνα - Δυτικά Προάστια
6.666€ / τμ
260.000€
2ος όροφος
Χτίστηκε το 1995
Εμβαδόν 39τμ
1 Υπνοδωμάτιο
1 Μπάνιο

Περιγραφή

Ανακαλύψτε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα προς πώληση στο Γαλάτσι, στον 2ο όροφο. Με εμβαδόν 39,30 τ.μ. σε οικόπεδο 659 τ.μ., προσφέρει άνεση και πολυτέλεια. Το ακίνητο, κατασκευασμένο το 1995 και ανακαινισμένο το 2026, περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με Αντλία θερμότητας και κλιματισμό, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και ενεργειακό πιστοποιητικό Β. Τα δάπεδα είναι συνδυασμός πλακιδίων και ξύλου.

Η ανακαινισμένη και καταπληκτική κατάσταση του ακινήτου, σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα και τον πολυτελή χαρακτήρα του, καθιστούν το διαμέρισμα ιδανικό για βραχυχρόνια μίσθωση, επένδυση ή εισόδημα. Βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκο, σχολείο, πλατεία, εκκλησία και άλλες βασικές υποδομές, ενώ απέχει μόλις 550 μέτρα από τον μελλοντικό σταθμό μετρό.

Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στο αστικό τοπίο με δυτικομεσημβρινό προσανατολισμό. Είναι επιπλωμένο και διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές, πόρτα ασφαλείας, internet, τριφασικό ρεύμα, οπτική ίνα και αποχέτευση. Η ήσυχη γειτονιά του και η δυνατότητα φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων προσθέτουν επιπλέον αξία.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1378665

Κατηγορία:

Διαμέρισμα

Τιμή:

260.000€

Εμβαδόν:

39τμ

Περιοχή:

Αθήνα - Δυτικά Προάστια

Υποπεριοχή:

Γαλάτσι

Όροφος:

2ος όροφος

Υπνοδωμάτια:

1

Κουζίνες:

1

Μπάνια:

1

Έτος Κατασκευής:

1995

Έτος ανακαίνισης:

2026

Κουφώματα:

Αλουμινίου

Ενεργειακή κλάση:

b

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Ηλεκτρικές συσκευές

    Διπλά τζάμια

    Κλιματισμός

    Πόρτα ασφαλείας

Τοποθεσία

Παρόμοια Ακίνητα

Γαλάτσι, Αθήνα - Δυτικά Προάστια

2 Υ/Δ

90τμ

Γαλάτσι, Αθήνα - Δυτικά Προάστια

2 Υ/Δ

87τμ