Διαμέρισμα Προς Πώληση
Περιγραφή
Ανακαλύψτε ένα υπέροχο διαμέρισμα προς πώληση στο Παλαιό Φάληρο - Αμφιθέα - Πλανητάριο, στον 1ο όροφο. Με συνολικό εμβαδόν 82 τ.μ., το ακίνητο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master, 1 μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι. Κατασκευασμένο το 1985 και ανακαινισμένο το 2010, προσφέρει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, κλιματισμό και καλοριφέρ. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, θερμοδιακοπτόμενα με τριπλά ενεργειακά τζάμια και το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι κατηγορίας Ε. Τα δάπεδα είναι πλακάκια.
Η ιδιοκτησία είναι ανακαινισμένη και βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, θάλασσα, παραλία, σχολείο, πλατεία, super market, εμπορικό κέντρο, κέντρο πόλης, κέντρα διασκέδασης, λιμάνι, αγορά και εστίαση. Επίσης, απέχει 1700 μέτρα από τη Μαρίνα Φλοίσβου και 600 μέτρα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές οδούς, παραλιακή και Ποσειδώνος.
Το ακίνητο είναι βαμμένο, φωτεινό, διαμπερές, με πρόσβαση και ράμπα για ΑΜΕΑ, πανταχόθεν ελεύθερο και κατάλληλο για επένδυση και εισόδημα. Επιπλέον, διαθέτει τέντες, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, κήπο, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, δορυφορική, νυχτερινό ρεύμα, δέντρα, επιτρέπονται κατοικίδια, βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και έχει βεράντα.
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
1503314
Διαμέρισμα
220.000€
82τμ
Αθήνα - Νότια Προάστια
Παλαιό Φάληρο
Αμφιθέα
1ος όροφος
2
1
1
1985
2010
Αλουμινίου
e
Επιπλέον Πληροφορίες
-
Ηλεκτρικές συσκευές
Διπλά τζάμια
Κλιματισμός
Ασανσέρ
Κήπος
Πόρτα ασφαλείας
Τέντες