Επαγγελματικό κτίριο Προς Πώληση

Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Προάστια Πειραιά
1.032€ / τμ
3.200.000€
Χτίστηκε το 1980
Εμβαδόν 3.100τμ

Περιγραφή

Ανακαλύψτε μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη! Πρόκειται για επαγγελματικό κτήριο προς πώληση, με συνολική επιφάνεια 3.100 τ.μ., απλωμένο σε πέντε επίπεδα: Υπόγειο, Ισόγειο, Ημιόροφος, 1ος και 2ος όροφος. Κατασκευασμένο το 1980, το ακίνητο προσφέρει μοναδικούς χώρους με δυνατότητες πολλαπλών χρήσεων.

Η προνομιακή τοποθεσία του, κοντά σε συγκοινωνίες, το καθιστά ιδανικό για μικτή χρήση. Το κτήριο διαθέτει τρεις ορόφους ανοδομής και περιλαμβάνει τέσσερα WC, με αυτόνομη θέρμανση μέσω ρεύματος, κλιματισμό και εξαερισμό. Τα κουφώματα αλουμινίου με μονά τζάμια και το βιομηχανικό δάπεδο εξασφαλίζουν αντοχή και λειτουργικότητα.

Με ενεργειακό πιστοποιητικό Ε, το κτήριο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προσφέρει πανοραμική θέα στο αστικό τοπίο με δυτικομεσημβρινό προσανατολισμό. Φωτεινό και διαμπερές, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για εταιρικά γραφεία, καταλύματα και επαγγελματικές χρήσεις.

Επιπλέον, περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ασανσέρ, ανελκυστήρα φορτίων, δομημένη καλωδίωση, ράμπα εκφόρτωσης, αποθήκη, εσωτερική σκάλα, έξοδο κινδύνου και σύστημα πυρόσβεσης. Χωρίς κοινόχρηστα και με δυνατότητα κατοικιδίων, το κτήριο διαθέτει επίσης έναν όμορφο κήπο που προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Το ακίνητο είναι μισθωμένο για 9 χρόνια.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1506607

Κατηγορία:

Επαγγελματικό κτίριο

Τιμή:

3.200.000€

Εμβαδόν:

3.100τμ

Περιοχή:

Προάστια Πειραιά

Υποπεριοχή:

Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Έτος Κατασκευής:

1980

Κουφώματα:

Αλουμινίου

Ενεργειακή κλάση:

e

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Διπλά τζάμια

    Κλιματισμός

    Aποθήκη

Τοποθεσία

Παρόμοια Ακίνητα

Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Προάστια Πειραιά

4.670τμ