Αποθήκευση

Διαμέρισμα Προς Πώληση

Κηφισιά, Αθήνα - Βόρεια Προάστια
6.633€ / τμ
995.000€
1ος υπερυψωμένος όροφος
Χτίστηκε το 1985
Εμβαδόν 150τμ
2 Υπνοδωμάτια
2 Μπάνια

Περιγραφή

Ανακαλύψτε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 150τ.μ. στον πρώτο υπερυψωμένο όροφο στην Κηφισιά, Αθήνα - Βόρεια Προάστια. Το ακίνητο είναι προσόψεως και διαμπερές, εξοπλισμένο με ασανσέρ και αυτόνομη θέρμανση για μέγιστη άνεση. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο σαλόνι, καθώς και 2 μπάνια και αποθηκευτικό χώρο.

Κατασκευασμένο το 1985 και πλήρως ανακαινισμένο από επώνυμο διακοσμητή, το διαμέρισμα προσφέρει 2 θέσεις στάθμευσης και ανήκει στην ενεργειακή κλάση A. Σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 50 μέτρα από την Κηφισιάς και 200 μέτρα από τον Βαρσο, εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της περιοχής.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν θερμοπρόσοψη, νέες μάντρες, δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο, και αποθήκη 15τ.μ. στο ημιυπόγειο. Επιπλέον, υπάρχει ιδιωτικός κήπος 300 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης με πρόσβαση μέσω εξωτερικού ασανσέρ, στην πιο μοναδική τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο της Κηφισιάς.

Αυτό το ακίνητο αποτελεί κορυφαία επιλογή σε εξαιρετική τιμή, ανταποκρινόμενο στην υψηλή υπεραξία του.

Κωδικός Ακινήτου: #1521729

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1521729

Κατηγορία:

Διαμέρισμα

Τιμή:

995.000€

Εμβαδόν:

150τμ

Περιοχή:

Αθήνα - Βόρεια Προάστια

Υποπεριοχή:

Κηφισιά

Όροφος:

1ος υπερυψωμένος όροφος

Υπνοδωμάτια:

2

Κουζίνες:

1

Σαλόνια:

1

Μπάνια:

2

Έτος Κατασκευής:

1985

Έτος ανακαίνισης:

2025

Ενεργειακή κλάση:

ap

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Ανακαινισμένο

    Διπλά τζάμια

    Συναγερμός

    Ασανσέρ

    Πρόσοψης

    Διαμπερές

    Φωτεινό

    Θέση στάθμευσης

    Κήπος

    Επιτρέπονται κατοικίδια

    Πόρτα ασφαλείας

    Σίτες

    Aποθήκη

Τοποθεσία

Παρόμοια Ακίνητα

Πολιτεία, Κηφισιά, Αθήνα - Βόρεια Προάστια

3 Υ/Δ

208τμ

Κηφισιά, Αθήνα - Βόρεια Προάστια

2 Υ/Δ

160τμ