Αποθήκευση

Πολυκατοικία Προς Πώληση

Άγιος Δημήτριος, Αθήνα - Νότια Προάστια
1.380€ / τμ
700.000€
Χτίστηκε το 1980
Εμβαδόν 507τμ

Περιγραφή

Αθήνα - Νότια Προάστια, Άγιος Δημήτριος: Πωλείται Κτίριο 507 τ.μ. σε οικόπεδο 233 τ.μ., σε ισόγειο με 4 επίπεδα. Βρίσκεται σε κεντρικό και εμπορικό σημείο με υψηλή προβολή και έντονη διέλευση. Η περιοχή είναι ιδανική για οικογένειες, καθώς προσφέρει άμεση πρόσβαση σε σχολεία, πάρκα, πλατείες και δημόσιες συγκοινωνίες.

Το κτίριο διαθέτει συνολική επιφάνεια 507 τ.μ. και περιλαμβάνει κοινόχρηστους χώρους 71,24 τ.μ. Υπάρχει φρεάτιο για μελλοντική εγκατάσταση ανελκυστήρα και προσφέρονται 2 θέσεις στάθμευσης. Όλοι οι όροφοι είναι εξοπλισμένοι με μπαλκόνια και προσφέρουν εξαιρετική φωτεινότητα.

Η τοποθεσία του προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα καθώς βρίσκεται 8 λεπτά από το Μετρό Αγ. Δημητρίου & Δάφνης, 8 λεπτά από το Athens Metro Mall και 10 λεπτά από τις παραλίες Αλίμου – Παλαιού Φαλήρου. Επιπλέον, απέχει μόλις 2 λεπτά από το Πάρκο Ασύρματου και 13 λεπτά από το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού & Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Η θέα περιλαμβάνει τον Λυκαβηττό, τον Υμηττό και την Πάρνηθα, προσφέροντας ένα μοναδικό περιβάλλον. Το κτίριο είναι κατασκευασμένο το 1980.

Τιμή: €700.000

Κωδικός Ακινήτου: #1527167

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1527167

Κατηγορία:

Πολυκατοικία

Τιμή:

700.000€

Εμβαδόν:

507τμ

Περιοχή:

Αθήνα - Νότια Προάστια

Υποπεριοχή:

Άγιος Δημήτριος

Εμβαδό οικοπέδου:

233

Έτος Κατασκευής:

1980

Ενεργειακή κλάση:

e

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Διπλά τζάμια

    Φωτεινό

    Aποθήκη

Τοποθεσία