Διαμέρισμα Προς Πώληση
Περιγραφή
Στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή Σεπόλια - Σκουζέ, διατίθεται προς πώληση ένα διαμπερές διαμέρισμα 72τ.μ. στον 2ο όροφο, το οποίο προσφέρει μοναδική άνεση και λειτουργικότητα. Αν και το κτήριο δεν διαθέτει ασανσέρ, το διαμέρισμα αυτό προσφέρει αυτόνομη θέρμανση με και δικό του λέβητα, ενώ διαθέτει και κλιματισμό για απόλυτη άνεση όλο το χρόνο.
Το ακίνητο, που κατασκευάστηκε το 1963, χρειάζεται μερική ανακαίνιση για να αναδείξει το πλήρες δυναμικό του. Περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μία άνετη κουζίνα, ένα σαλόνι και ένα μπάνιο, καθιστώντας το ιδανικό για νεαρά ζευγάρια που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα 2 των νέων.
Βρίσκεται στο κέντρο των Σεπολίων, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες της περιοχής. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το διαμέρισμα και να δημιουργήσετε τη δική σας όαση στην καρδιά της Αθήνας.
Κωδικός Ακινήτου: #1527594
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
1527594
Διαμέρισμα
79.000€
72τμ
Κέντρο Αθήνας
Σεπόλια - Σκουζέ
2ος όροφος
2
1
1
1
1963
f
Επιπλέον Πληροφορίες
-
Διπλά τζάμια
Κλιματισμός