Αποθήκευση

Διαμέρισμα Προς Ενοικίαση

Άλσος Παγκρατίου, Παγκράτι, Κέντρο Αθήνας
11€ / τμ
800€
2ος όροφος
Χτίστηκε το 1978
Εμβαδόν 70τμ
2 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνιο

Περιγραφή

Ανακαλύψτε αυτό το όμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα 70τ.μ. στο Παγκράτι, στην περιοχή Άλσος Παγκρατίου, ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε αγορές, εστιατόρια, καφέ και συγκοινωνίες. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και προσφέρει άνεση με την κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. Τα διπλά τζάμια και τα κουφώματα αλουμινίου ενισχύουν την ενεργειακή απόδοση του χώρου.

Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, ένα ευρύχωρο σαλόνι, και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και πλυντήριο ρούχων. Περιλαμβάνει επίσης μια μικρή αποθήκη και μοντέρνο μπάνιο με ντουζιέρα. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους και ανήκει στην ενεργειακή κλάση Γ, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Επιπλέον, διαθέτει τέντες, σίτες και συναγερμό για απόλυτη ασφάλεια και άνεση. Κατασκευασμένο το 1978, συνδυάζει το κλασικό στυλ με τις σύγχρονες αναβαθμίσεις.

Κωδικός Ακινήτου: #1527728

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1527728

Κατηγορία:

Διαμέρισμα

Τιμή:

800€

Εμβαδόν:

70τμ

Περιοχή:

Κέντρο Αθήνας

Υποπεριοχή:

Παγκράτι

Γειτονιά:

Άλσος Παγκρατίου

Όροφος:

2ος όροφος

Υπνοδωμάτια:

2

Κουζίνες:

1

Σαλόνια:

1

Μπάνια:

1

Έτος Κατασκευής:

1978

Έτος ανακαίνισης:

2019

Κουφώματα:

Αλουμινίου

Ενεργειακή κλάση:

c

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Ανακαινισμένο

    Διπλά τζάμια

    Συναγερμός

    Πρόσοψης

    Φωτεινό

    Πόρτα ασφαλείας

    Σίτες

    Τέντες

Τοποθεσία

Παρόμοια Ακίνητα

Παγκράτι, Κέντρο Αθήνας

2 Υ/Δ

86τμ

Παγκράτι, Κέντρο Αθήνας

2 Υ/Δ

95τμ