Διαμέρισμα Προς Πώληση
Περιγραφή
Ανακαλύψτε ένα υπέροχο διαμέρισμα 47τ.μ. στην καρδιά του Παγκρατίου, στο Κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται σε ημιόροφο πολυκατοικίας του 1975, με πρόσβαση σε ασανσέρ. Το ακίνητο διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου και είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εξοπλισμένο με κλιματισμό και ενεργειακή κλάση B, προσφέρει άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.
Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει 1 ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ξεχωριστή κουζίνα, σαλόνι που ενώνεται με το χολ για δημιουργία άνετου και φωτεινού καθιστικού χώρου, και μπάνιο. Το μικρό μπαλκόνι προσφέρει θέα σε πλατεία και εκκλησία, προσδίδοντας ανοιχτότητα και φυσικό φως.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, σε εξαιρετικό σημείο στον Άγιο Αρτέμιο Παγκρατίου, κοντά σε στάση λεωφορείου, σούπερ μάρκετ και πληθώρα καταστημάτων. Η γειτονιά είναι πλήρως εξυπηρετούμενη με καφέ, φούρνους, φαρμακεία και μέσα μεταφοράς, παρέχοντας άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για επένδυση (μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση / Airbnb), καθώς και για φοιτητές, εργαζόμενους ή ζευγάρια. Έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και είναι έτοιμο προς κατοίκηση ή εκμετάλλευση, σε σημείο με υψηλή ζήτηση.
Κωδικός Ακινήτου: #1529977
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
1529977
Διαμέρισμα
140.000€
47τμ
Κέντρο Αθήνας
Παγκράτι
Ημιώροφος
1
1
1
1
1975
Αλουμινίου
bp
Επιπλέον Πληροφορίες
-
Διπλά τζάμια
Κλιματισμός
Ασανσέρ
Πρόσοψης
Διαμπερές
Φωτεινό
Επιτρέπονται κατοικίδια
Πόρτα ασφαλείας
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Σίτες
Νυχτερινό ρεύμα
Επενδυτικό