Αποθήκευση

Βίλα Προς Πώληση

Σούδα, Ν. Χανίων
6.185€ / τμ
1.800.000€
1ος όροφος
Χτίστηκε το 2024
Εμβαδόν 291τμ
4 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια

Περιγραφή

Ν. Χανίων, Μαλάξα Χανίων: Πωλείται νεόδμητη διαμπερής Βίλα 291τ.μ. σε 10543τ.μ. οικόπεδο προσόψεως στον 1ο όροφο 2 επιπέδων.

Η βίλα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Το κάτω επίπεδο περιλαμβάνει μια μοντέρνα κουζίνα, φωτεινή τραπεζαρία, κομψό καθιστικό και μια κύρια σουίτα με ιδιωτικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα, όλα ανοίγοντας σε βεράντες που πλαισιώνουν εκπληκτική θέα.

Οι εξωτερικοί χώροι είναι σχεδιασμένοι για χαλάρωση και ψυχαγωγία, με μεγάλη πισίνα υπερχείλισης, σκιερή τραπεζαρία και μπάρμπεκιου, δημιουργώντας μια τέλεια εμπειρία εσωτερικού-εξωτερικού χώρου.

Ο επάνω όροφος φιλοξενεί μια ακόμη κύρια σουίτα με γυάλινη μπανιέρα και ιδιωτικό μπαλκόνι, καθώς και δύο επιπλέον υπνοδωμάτια με ensuite μπάνια και βεράντα με πανοραμική θέα - από τη χερσόνησο του Ακρωτηρίου και τον κόλπο της Σούδας έως το νησί Θοδωρού και την ανοιχτή θάλασσα.

Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο και 4 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2024 και διαθέτει ωραία θέα, πισίνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακή κλάση A, , τζάκι.. Κωδικός Ακινήτου: #1534972

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1534972

Κατηγορία:

Βίλα

Τιμή:

1.800.000€

Εμβαδόν:

291τμ

Περιοχή:

Ν. Χανίων

Υποπεριοχή:

Σούδα

Όροφος:

1ος όροφος

Εμβαδό οικοπέδου:

10.543

Υπνοδωμάτια:

4

Κουζίνες:

1

Σαλόνια:

1

Μπάνια:

4

Έτος Κατασκευής:

2024

Κουφώματα:

Αλουμινίου

Ενεργειακή κλάση:

a

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Νεόδμητο

    Διπλά τζάμια

    Βεράντα

    Πρόσοψης

    Διαμπερές

    Φωτεινό

    Τζάκι

    Κήπος

    Πόρτα ασφαλείας

    Πισίνα

Τοποθεσία