Συγκρότημα διαμερισμάτων Προς Πώληση
Περιγραφή
Υπόλοιπο Αττικής, Καλύβια Θορικού: Πωλείται Συγκρότημα διαμερισμάτων συνολικής επιφάνειας 1000τ.μ. εκ των οποίων τα 755τμ έχουν μοιραστεί σε 5 μεζονέτες τριών επιπέδων, με εσωτερικό ασανσέρ, γκαράζ και αποθήκη στο υπόγειο της η κάθε μία ενώ περίπου 300τμ εξωτερικά μπορεί να γίνουν κήποι, ή ατομικές/κεντρικές πισίνες. Το οικόπεδο των 755τμ και είναι όλο σκαμμένο με ύψος περίπου πέντε μέτρα και είναι κατασκευασμένο το 2013.
Οι μεζονέτες είναι τριών επιπέδων (υπόγειο-ισόγειο-1ος όροφος) περίπου 270τμ, 240τμ, δύο από 160τμ και η τελευταία περίπου 140τμ. Αποτελείται από 17 υπνοδωμάτια, 5 κουζίνες, 5 σαλόνια, αποθήκη, 9 μπάνια και 5 WC. Η κάθε μία έχει το δικός της εσωτερικό πάρκινγκ (οι μεγάλες έχουν δύο) και όλες έχουν μεγάλες αποθήκες. Οι 2 μεγάλες έχουν τέσσερα Υ/Δ οι υπόλοιπες τρία και από δύο με τρία μπάνια η καθεμία. Η μικρή με έξτρα κήπο 30-35τμ.
Σε απόσταση μόλις 8 χλμ. από τη θάλασσα και λίγα λεπτά από το κέντρο της περιοχής, με εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό και στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Η γύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από ήσυχη γειτονιά, καταπράσινα τοπία και υπέροχη θέα στο βουνό, δημιουργώντας το τέλειο περιβάλλον για κατοικία ή επένδυση υψηλής αξίας. Το συγκρότημα βρίσκεται στην περιφερειακή οδό των Καλυβίων (Ελ.Βενιζέλου) στη καλύτερη περιοχή των Καλυβίων.
Το κάθε ακίνητο είναι Φωτεινό, Ευάερο, Ευήλιο και κατάλληλο για Εξοχική κατοικία, Golden visa, Serviced apartments, Επένδυση, Εισόδημα.
Κωδικός Ακινήτου: #1537933
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
1537933
Συγκρότημα διαμερισμάτων
1.000.000€
1.000τμ
Υπόλοιπο Αττικής
Καλύβια Θορικού
17
5
5
9
5
2013
Δεν απαιτείται
Επιπλέον Πληροφορίες
-
Διπλά τζάμια
Θέση στάθμευσης
Κήπος
Εσωτερική σκάλα
Aποθήκη