Αποθήκευση

Πολυκατοικία Προς Πώληση

Αρτέμιδα (Λούτσα), Αθήνα - Ανατολικά Προάστια
575€ / τμ
230.000€
Χτίστηκε το 2007
Εμβαδόν 400τμ
4 Υπνοδωμάτια
2 Μπάνια

Περιγραφή

Στην Αρτέμιδα (Λούτσα), στα Ανατολικά Προάστια της Αθήνας, παρουσιάζεται προς πώληση ένα εντυπωσιακό κτίριο 400 τ.μ., σε οικόπεδο 500 τ.μ. Το ακίνητο είναι ημιτελές και αδιαμόρφωτο, απλωμένο σε 4 επίπεδα, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα για την μελλοντική σας κατοικία.

Με δυνατότητα για ευρύχωρα υπνοδωμάτια, κουζίνα και ένα άνετο σαλόνι, το σπίτι αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν έναν προσωπικό χώρο να διαμορφώσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη για αποθήκη, μπάνια και ένα επιπρόσθετο WC που προσθέτει πρακτικότητα στην καθημερινότητα. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2007, με τις μπετόν πλάκες να έχουν ολοκληρωθεί πριν η διαδικασία χτισίματος σταματήσει.

Το ακίνητο αυτό ενδείκνυται για επενδυτική χρήση, προσφέροντας πολλαπλές προοπτικές ανάπτυξης.

Κωδικός Ακινήτου: #1539865

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1539865

Κατηγορία:

Πολυκατοικία

Τιμή:

230.000€

Εμβαδόν:

400τμ

Περιοχή:

Αθήνα - Ανατολικά Προάστια

Υποπεριοχή:

Αρτέμιδα (Λούτσα)

Εμβαδό οικοπέδου:

500

Υπνοδωμάτια:

4

Κουζίνες:

1

Σαλόνια:

1

Μπάνια:

2

WC:

1

Έτος Κατασκευής:

2007

Ενεργειακή κλάση:

Δεν απαιτείται

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Διπλά τζάμια

    Aποθήκη

Τοποθεσία