Διαμέρισμα Προς Πώληση
Περιγραφή
Πωλείται ανακαινισμένο διαμέρισμα 87 τ.μ. στον 2ο όροφο πολυκατοικίας με ανελκυστήρα, σε ιδιαίτερα καλό σημείο του Γαλατσίου.
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, ιδιαίτερα φωτεινό και διαθέτει όμορφη θέα προς το βουνό. Αποτελείται από δύο άνετα υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο, WC και αποθήκη. Τα μεγάλα μπαλκόνια αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του, προσφέροντας άπλετο φυσικό φως, εξαιρετικό αερισμό και άνετους εξωτερικούς χώρους για όλη την οικογένεια.
Κατασκευής 1992, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, νυχτερινό ρεύμα και δάπεδα από παρκέ και πλακάκι. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο μέσω κεντρικής εγκατάστασης, εξασφαλίζοντας οικονομία και άνεση. Επιπλέον, διαθέτει κλειστή θέση στάθμευσης και αποθήκη, χαρακτηριστικά που αυξάνουν σημαντικά τη λειτουργικότητα του ακινήτου.
Βρίσκεται σε περιοχή με άμεση πρόσβαση σε σχολεία, καταστήματα, χώρους πρασίνου και συγκοινωνίες, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υποδομές για μια άνετη καθημερινότητα.
Αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική αξιοποίηση, καθώς συνδυάζει άνετους χώρους, θέση στάθμευσης, αποθήκη και προνομιακή τοποθεσία σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές του Γαλατσίου. Επιπλέον, η μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής με την επέκταση του δικτύου Μετρό αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την αξία του ακινήτου. Ενεργειακή Κλάση: Γ.
Το ακίνητο είναι μισθωμένο και θα είναι διαθέσιμο από 31/05/2027, αποτελώντας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή για επενδυτές που αναζητούν ακίνητο με υφιστάμενη μίσθωση και σημαντικές προοπτικές μελλοντικής υπεραξίας.
Κωδικός Ακινήτου: #1542507
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
1542507
Διαμέρισμα
290.000€
87τμ
Αθήνα - Δυτικά Προάστια
Γαλάτσι
2ος όροφος
2
1
1
1
1
1992
2024
Αλουμινίου
c
Επιπλέον Πληροφορίες
-
Ανακαινισμένο
Διπλά τζάμια
Βεράντα
Ασανσέρ
Τζάκι
Θέση στάθμευσης
Επιτρέπονται κατοικίδια
Πόρτα ασφαλείας
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Aποθήκη
Επενδυτικό