Αποθήκευση

Διαμέρισμα Προς Ενοικίαση

Κηφισιά, Αθήνα - Βόρεια Προάστια
13€ / τμ
1.350€
1ος όροφος
Χτίστηκε το 2000
Εμβαδόν 102τμ
2 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνιο

Περιγραφή

Ανακαλύψτε αυτό το εξαιρετικό γωνιακό διαμέρισμα 1ου ορόφου στην κομψή περιοχή της Κηφισιάς. Με ασανσέρ και αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο, με γυαλισμένα παρκέ που προσδίδουν αίσθηση πολυτέλειας.

Περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοτραπεζαρία και μια κλειστή κουζίνα με μπαλκονόπορτα και παράθυρο. Διαθέτει επίσης ένα μπάνιο και ένα WC ξένων για την άνεση των επισκεπτών σας. Απολαύστε τη θέα από τις δύο βεράντες του, μία που εξυπηρετεί τη σαλοτραπεζαρία και μία που συνδέεται με τα υπνοδωμάτια.

Επιπλέον, το διαμέρισμα προσφέρει αποθήκη 8 τ.μ. και κλειστή υπόγεια θέση στάθμευσης 12 τ.μ. Για την άνεσή σας, διαθέτει κλιματισμό και μποιλερ για ζεστό νερό. Η διώροφη οικοδομή περιλαμβάνει έξι μόνο διαμερίσματα και είναι φρεσκοβαμμένη εξωτερικά.

Απολαύστε την ηρεμία που προσφέρει ο ήσυχος δρόμος με άνετο πάρκιν για επισκέπτες, ενώ η στάση ΚΑΤ του ηλεκτρικού απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια. Ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν πολυτέλεια σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς. Επίδειξη του ακινήτου κατόπιν ραντεβού τις απογευματινές ώρες.

Αθήνα - Βόρεια Προάστια, Κηφισιά: Ενοικιάζεται διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 102τ.μ. στον 1ο όροφο.

Κωδικός Ακινήτου: #1551289

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός ακινήτου:

1551289

Κατηγορία:

Διαμέρισμα

Τιμή:

1.350€

Εμβαδόν:

102τμ

Περιοχή:

Αθήνα - Βόρεια Προάστια

Υποπεριοχή:

Κηφισιά

Όροφος:

1ος όροφος

Υπνοδωμάτια:

2

Κουζίνες:

1

Σαλόνια:

1

Μπάνια:

1

WC:

1

Έτος Κατασκευής:

2000

Κουφώματα:

Αλουμινίου

Ενεργειακή κλάση:

bp

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Διπλά τζάμια

    Κλιματισμός

    Γωνιακό

    Ασανσέρ

    Διαμπερές

    Τζάκι

    Θέση στάθμευσης

    Θωρακισμένη πόρτα

    Aποθήκη

Τοποθεσία

Παρόμοια Ακίνητα

Κηφισιά, Αθήνα - Βόρεια Προάστια

1 Υ/Δ

75τμ

Κηφισιά, Αθήνα - Βόρεια Προάστια

2 Υ/Δ

165τμ