Διαμέρισμα Προς Πώληση
Περιγραφή
Κέντρο Αθήνας, Παγκράτι: Πωλείται νεόδμητο Διαμέρισμα 53τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με ασανσέρ με αυτόνομη θέρμανση. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη, μπάνιο και 1 WC. Είναι επιπλωμένο και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση A+, , σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Το ακίνητο είναι υπό κατασκευή. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή για επαγγελματική χρήση και επιτρέπονται τα κατοικίδια.
Η τοποθεσία του ακινήτου το καθιστά ιδανικό για επενδυτές, καθώς προσφέρει υψηλές αποδόσεις ενοικίων και είναι κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία, πάρκα και εμπορικούς δρόμους. Η μοναδική του θέα προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία διαβίωσης. Το ακίνητο είναι υπό κατασκευή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απόκτηση Golden Visa, ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια.
Ανακατασκευασμένο με πολυτελή υλικά και μίνιμαλ αισθητική, παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο, με όλες τις επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές στην κουζίνα. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για μια εξαιρετική επένδυση ή για τη δημιουργία ενός άνετου σπιτιού.
Κωδικός Ακινήτου: #1551397
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
1551397
Διαμέρισμα
200.000€
53τμ
Κέντρο Αθήνας
Παγκράτι
1ος όροφος
1
1
1
1
1
Υπό Κατασκευή
Αλουμινίου
ap
Επιπλέον Πληροφορίες
-
Νεόδμητο
Επιπλωμένο
Διπλά τζάμια
Ιδανικό για φοιτητές
Κλιματισμός
Βεράντα
Ασανσέρ
Πρόσοψης
Φωτεινό
Επιτρέπονται κατοικίδια
Πόρτα ασφαλείας
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Σίτες
Aποθήκη
Επενδυτικό